Een goede website,
zonder gedoe.

Op zoek naar een website-bouwer die het simpel houdt?
Onze statische websites zijn snel, veilig en vriendelijk geprijsd.

Een statische website?

Een statische website is ideaal om uw bedrijf professioneel te presenteren op internet.
Het is te vergelijken met een informatiebrochure, maar dan altijd actueel en zonder dat 'ie bij het oud papier belandt.

Klein is fijn! (en veilig)

Tinysites bevatten geen onnodige functionaliteit. Dat maakt ze supersnel en minder kwetsbaar voor hackers. Voortdurend updates installeren en dure servicecontracten behoren tot het verleden.  

Gevonden door Google

Zoekmachines houden van overzichtelijke sites die snel laden. De code van een tinysite is klein en duidelijk van structuur. Hierdoor wordt uw website goed gevonden door Google en andere zoekmachines.

Mooi op alle schermen

Onze websites voldoen aan de nieuwste standaarden en passen zich automatisch aan als ze op een tablet of telefoon worden bekeken.

Vraag & Antwoord

Jazeker! Onze eigen site is een prima voorbeeld van het concept.
Een duidelijke 'one page' website waarop alle nodige informatie over een bedrijf is te vinden. Over smaak valt niet te twisten, maar we vinden 'm zelf best mooi.

Idealiter geeft u ons teksten, foto's, uw logo en een wensenlijstje. Dan maken wij er een website van. Als u dit niet (allemaal) heeft, dan helpen we u ermee. Allemaal zonder gedoe en met een heldere prijsopgave vooraf. 

Het is zeer goed mogelijk om bestaande elementen van uw huidige website te kopiëren en in uw tinysite laten terugkomen. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe website toch vertrouwd aanvoelt voor de bezoekers.

Jazeker. Uw bestaande tinysite kan worden uitgebreid met extra pagina's en functionaliteiten. Het 'tiny' is er dan wel een beetje van af, maar u zit nooit gevangen in het concept.

Het idee achter tinysite is dat u niet elke keer nieuwe berichten plaatst. We noemen dit een 'statische website'. Als u iets wilt toevoegen of aanpassen geeft u dit aan ons door en wij zorgen dat het op de website komt. Als u toch zelf berichten wilt plaatsen is een koppeling met Facebook een optie.

Dat is niet mogelijk. Een tinysite is 'statisch'. Uw bezoekers lezen hier informatie over uw bedrijf en nemen vervolgens contact op via de contactpagina.

Ja dat is zo. Als er na de oplevering iets veranderd moet worden zijn daar kosten aan verbonden. De ervaring leert dat de meeste klanten maar weinig wijzigen aan hun website en daarom werken wij niet met een servicecontract.

Dat is zonder meer mogelijk. Uw website heeft een domein nodig (bijv. mijnzaak.nl) en een hostingpakket. Als u dit al heeft, kunnen we uw tinysite op dat pakket zetten. Als u liever alles op één plek regelt, verzorgen we ook graag de hosting voor u.

Een statische website heeft in vergelijking met b.v. een Wordpress-site veel minder onderdelen die kwetsbaar kunnen zijn voor hackers. Hierdoor hoeven er niet steeds allerlei updates te worden gedaan om veiligheidsproblemen te verhelpen.  

Een tinysite gebruikt veel minder schijfruimte en dus ook veel minder energie. De besparing ten opzichte van een eenvoudige Wordpress-site is al gauw zo'n 90%! Dat scheelt enorm in de CO2-uitstoot van datacenters.

Nee hoor, daar houden we zelf ook niet van. U betaalt u alleen voor wat u krijgt: het maken van een website of het doen van aanpassingen. We hebben geen dure servicecontracten of update-abonnementen.
Wanneer wij de hosting voor u verzorgen, betaalt u hiervoor uiteraard wel maandelijkse abonnementskosten.

Stuurt u dan een email naar mail@svds.nl of bel 0682-086943.

Tarieven

exclusief 21% btw

Website

Website

Ontwerp & realisatie

350*
* Prijsindicatie basis tinysite
  • Een website is altijd maatwerk. Daarom ontvangt u vooraf een duidelijke prijsopgave.

Géén servicecontract

Onderhoud

Aanpassen & toevoegen

50
Per uur
  • Voor aanpassingen berekenen we een transparant uurtarief met een minimum van een kwartier.

Hosting

Hosting

Met groen slotje en email

12
Per maand
  • Het gemak van alles onder 1 dak.
    De servers die we gebruiken staan in Nederland en worden 24/7 gecontroleerd. 

Contact

Stuur een bericht:

Adres

SVDS websites & computerservice
Zijdepark 9f
2935LB Ouderkerk a/d IJssel

Telefoon

0682-086943

Informatie

Tinysite.nl is een concept van SVDS